3-rubies

Tvrdoća: 9
Nalazišta: Myanmar, Madagaskar, Šri Lanka
Horoskop: ovan
Planet: mars
Čakre: 1. muladhara
Boja:

crveno smeđa do plavo ljubičasta

Raspoloživo u shopucart

Djelovanje: Ima gotovo magičnu moć na krv, stvaranje krvi i krvne žile. Aktivira jetru, regulira šecer u krvi, jača imuno sustav, poboljšava cirkulaciju, čuva od anemije i leukemije, ublažuje menstrualne probleme i regulira krvni pritisak. Eliksir jača organizam i dovodi tijelo u energetsku ravnotežu. Dobar je afrodizijak, a od davnina uživa ugled kao sretni kamen najčišce ljubavi, te jača tjelesni i duševni potencijal i dokaz je jake ljubavi i vjernosti.
Koristi se obrađen i neobrađen na sve načine.

Ostala djelovanja: bronhitis, glavobolja, imunitet, infekcije, iscrpljenost, leukemija, niski tlak, odvikavanje od pušenja, probava, problemi s težinom, senilnost, slabost, slezena, stres, vitalnost, živci

Djelovanje na neželjene emocije: blaženstvo, depresija, harmonija, intuicija, lijenost, odnosi, pohlepa, samopouzdanje
 

Moja kolekcija

 

 

Napomena: Informacije o djelovanju na ovoj stranici su isključivo informativne naravi i sadrže skupljene informacije iz različitih izvora, te nisu namjenjene nikakvom liječenju ili terapiji bilo koje vrste. U koliko imate zdravstvenih problema molimo vas obratite se vasem liječniku. Prvenstvena namjena ovog kataloga je prezentirati ljepotu pojedinog kristala u obliku nakita.