ametist-06

Tvrdoća:
7
Nalazišta:
Brazil, Rusija, Meksiko, Madagaskar
Horoskop: jarac
Planet: mjesec
Čakre: 7. sahašrara i 6. ajna
Boja:

ljubičast

Raspoloživo u shopucart
Djelovanje: Ljubičasti kristal koji koristi za jačanje endokrilnog i imunološkog sistema u organizmu. Snažan je čistač krvi i energizator. Pomaže kod mentalnih poremećaja. Pročišćavać i regenerator na svim razinama svijesti. Transformira ljubičastim zrakama osobne energije na najviše i najrafiniranije razine vašeg osobnog potencijala. Pomaže protiv migrene i stresom uvjetovanih napetosti. Pod jastukom ametist donosi miran san i štiti od noćnih mora. Aktivira vezivno tkivo i pomaže koži u boljoj pohrani vlažnosti. Koža tako postaje otpornija na obofjenja i do u duboku starost ostaje podatnija i mekša. Voda ametista ne njeguje samo kožu, nego pročišćava i žlijezde i pore od začepljenja, pa je možemo koristiti kao tonik u kozmetičke svrhe. Ametist djeluje na oči, dijabetes, epilepsiju, slijepilo za boje, masno tkivo, hormone, glavobolju, čir na želucu, timus.

Ostala djelovanja: anemije, edem, epilepsija, glavobolja, hipofiza, imunitet, masno tkivo, migrena, noćne more, odvikavanje od pušenja, plodnost, timus, ugriz krpelja, vitalnost, vrtoglavica, živci

Djelovanje na neželjene emocije: apatija, intuicija, jasnoća, samopoštovanje


Moja kolekcija

 

 

Napomena: Informacije o djelovanju na ovoj stranici su isključivo informativne naravi i sadrže skupljene informacije iz različitih izvora, te nisu namjenjene nikakvom liječenju ili terapiji bilo koje vrste. U koliko imate zdravstvenih problema molimo vas obratite se vasem liječniku. Prvenstvena namjena ovog kataloga je prezentirati ljepotu pojedinog kristala u obliku nakita.