tumble aventurine

Tvrdoća: 7
Nalazišta: Indija, Brazil, Rusija
Horoskop: blizanci
Planet: venera
Čakre: 4. anahata
Boja:

zelena

Raspoloživo u shopucart
Djelovanje:
  Nazivaju ga i kamen bogatstva i obilja koji privlači isto kroz prilike i sreću. Dobro djelovanje ima i kod reumatskih bolesti. Eliksir od avanturina pomaže kod problema s urogenitalnim traktom, odnosno s bubrezima i mjehurom. Eliksirom možemo čistiti oboljelu nečistu kožu, a oblog pomaže kod umornih očiju. Djeluje na kožu i pomaže kod alergija, bubuljica i akni. Sprječava opadanje kose, prhut i jača kosu. Koristi se obraden i neobrađen u vidu privjeska, ogrlice, donut, piramide, naušnice i kao kamen za ruku.

Prazni se svakih 15 dana pod tekućom vodom, a obzirom da je aventurin kamen koji voli sunce treba ga češće izlagati suncu. Na taj način punimo-nabijamo.

Ostala djelovanja: alergije, kralježnica, krvarenja, mišici, oči, obrambeni mehanizam, srce, živci

Djelovanje na neželjene emocije: apatija, blaženstvo, jasnoća, neovisnost, podsvjesni strah, psihosomatske bolesti, spontanost

 

 

Moja kolekcija

 

Napomena: Informacije o djelovanju na ovoj stranici su isključivo informativne naravi i sadrže skupljene informacije iz različitih izvora, te nisu namjenjene nikakvom liječenju ili terapiji bilo koje vrste. U koliko imate zdravstvenih problema molimo vas obratite se vasem liječniku. Prvenstvena namjena ovog kataloga je prezentirati ljepotu pojedinog kristala u obliku nakita.