6hematite-sliman3431a

Tvrdoća: 5-6
Nalazišta: diljem svijeta
Horoskop: jarac, škorpion
Planet: mars
Čakre: 1. muladhara
Boja:

metalno crna, čelično siva

Raspoloživo u shopucart
 

Djelovanje: Koristi se za čišcenje mnogih drugih kristala. Oslobađa od magnetskih blokada. Zaštita od vanjskih utjecaja kod meditacije. Djeluje na našu krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, slabokrvnosti, leukemije, regulira izgradnju čelija organa, zaustavlja krvarenja. Pijenjem eliksira svakodnevno ujutro oživljava se rad cjelokupnog krvotoka, limfnog sustava, čak dovodi tijelu potrebno željezo u naročito probavljivom obliku. Psihi pruža spontanost i životnu radost.

Koristi se uglavnom obrađen u vidu privjeska, ogrlice, naušnica, piramide i kamena za ruku. Najveći neprijatelj mu je voda. Dovesti ga u vezu sa vodom možemo samo ako pijemo eliksir. Hematit se nikada ne nosi ili koristi sam. Potrebno je imati uz njega još neki kristal.

Ostala djelovanja: bubrezi, hemoglobin, jetra, koža

Djelovanje na neželjene emocije: histerija

 

Moja kolekcija

 

Napomena: Informacije o djelovanju na ovoj stranici su isključivo informativne naravi i sadrže skupljene informacije iz različitih izvora, te nisu namjenjene nikakvom liječenju ili terapiji bilo koje vrste. U koliko imate zdravstvenih problema molimo vas obratite se vasem liječniku. Prvenstvena namjena ovog kataloga je prezentirati ljepotu pojedinog kristala u obliku nakita.