red jasper

Tvrdoća: 6,5-7
Nalazišta: Australija
Horoskop: ovan
Planet: mars
Čakre: 1. muladhara
Boja:

crvena

Raspoloživo u shopucart

Djelovanje:
Žene su nošenjem jaspisa na grudima bivale oslobođene tipičnih ženskih tegoba, a i skladnoj trudnoći bio je na  taj način otvoren put. Jasper u nama budi životnu radost, unosi svjetlost i toplinu u  našu dušu i podaruje nam šarm. Vrlo snažan kamen koji bi svatko trebao imati u  svojoj kući. Zaustavlja krvarenje i zacjeljuje rane. Kod krvarenja iz nosa dobro ga  je staviti na čelo. Ljekovito djeluje na mjehur, žuč, hormone, imunitet, jetru,  probavu, dijabetes, jača vitalnost.

U trudnoći crveni jasper ublažuje mučnine i djeluje protiv čestog povraćanja.  Budućoj majci osigurava skladnu trudnoću i duboku ljubav prema bebi koja raste u  njoj. Štiti od mentalnih poremećaja i malformacija. Kod žena potiče redovit tijek  menstruacije i aktivira reprodukcijske organe oba spola.

Ostala djelovanja: Zaustavlja krvarenja, čuva ranu od infekcija, smanjuje  bolove ,potiče rad žlijezda, pomaže kod groznice i šoka.Neutralizira negativne vibracije tijela i donosi sklad.

Eliksir od jaspisa pomaže kod želučanih oboljenja i probavnih smetnji.

Djelovanje na neželjene emocije:  Oslobađa nas od blokada i utjecaja drugih Ijudi. Postižemo visok stupanj  unutarnjeg sklada, razumijevanje, senzibilitet koji se neprestano odražavaju na  veće zadovoljstvo i razumijevanje u braku, prijateljstvu i na radnome mjestu.

 

Moja kolekcija

 

Napomena: Informacije o djelovanju na ovoj stranici su isključivo informativne naravi i sadrže skupljene informacije iz različitih izvora, te nisu namjenjene nikakvom liječenju ili terapiji bilo koje vrste. U koliko imate zdravstvenih problema molimo vas obratite se vasem liječniku. Prvenstvena namjena ovog kataloga je prezentirati ljepotu pojedinog kristala u obliku nakita.